Szerkesztőket keresünk!
2015.10.28 21:00
CreepyShake

☣☣☣ CSATLAKOZZ A CREEPYSHAKE CSAPATÁHOZ! ☣☣☣

Szereted a hátborzongató, rémisztő történeteket? Izgalmasnak találod, ha a félelem tapintható? Van véleményed arról, amit látsz vagy olvasol? A véredben van az írás? Akkor téged keresünk!

Oldalunk a horror és más creepy műfajok hatalmas világát szeretné megmutatni és közelebb hozni a nagyközönség számára. A lehető legváltozatosabb cikkekkel igyekszünk olvasóink kedvébe járni. Légy része a sikernek!

- Láttál egy remekül sikerült új filmet? Vagy éppen kívülről tudod a 10-20-30-...-80-90 éves klasszikusok összes jelenetét? Esetleg valami rejtett kincset találtál, amit megismertetnél másokkal is? Kritikáidat szívesen fogadjuk!
- Minden héten tűkön ülve várod, hogy kedvenc sorozatod új epizódja megérkezzen? Rendszeresen követed az eseményeket, együtt élsz a történettel? Az adott rész végén már azon tűnődsz, mit hoz a jövő hét? Örömmel vesszük, ha részletes epizódismertetőkkel örvendeztetsz meg minket és olvasóinkat!
- Roskadoznak a polcaid odahaza a remek könyvektől? Szeretsz hátradőlve elmerülni egy klassz regény vagy novella világában? Amikor megszűnik a külvilág, és lélegzetvisszafojtva várod, mit hoz a következő oldal? Amikor a csendben csak a lapozás hangja hallatszik? Mutasd be kedvenc irodalmi műveidet, vagy akár szerzőidet!

Blood book

- Annyit olvastál, hogy úgy érzed, neked is menne az írás? Talán van is már egy kötetnyi novellád? Mi szívesen megjelentetjük őket oldalunkon!
- Úgy érzed, valahol mindig is gyerek maradtál, aki nem tud elszakadni a játéktól? Előfordul, hogy a monitor fénye szinte magával ránt a képzeletbeli világba? Elemezd ki kedvenc játékaidat!
- "A valóság rémisztőbb, mint a fantázia" - halljuk sokszor. Számtalan valós eset, tárgy, helyszín vagy élettörténet bemutatásával bizonyítottuk már, hogy ez időnként valóban így van. Ismersz valami hátborzongató háttérrel rendelkező erdőt-házat-szellemvárost-bármit? Megérintett egy ijesztő ember életrajza? Mutasd be őket!

A jelentkezés módja egyszerű: írj egy cikket a fenti témák bármelyikében (vagy akár olyanban, amit nem említettünk, a horror műfajában maradva természetesen), és küldd el nekünk a creepyshake@gmail.com címre!


Ha a Disqus fórumban spoilerezni szeretnél, így írd meg a szöveget:
A végén kiderül, hogy <spoiler>a seriff a tettes.</spoiler> Jó, mi?
Ügyelj, hogy ne gépeld el!
comments powered by Disqus
 
creepyshake.com logo
not under 18
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés