Horrorhíradó
2016.07.11 19:00
Ralome

Lion

Oroszlános rövidfilm érkezik az olasz Davide Melini prezentálásában. A rendező jó néhány rövidfilmet levezényelt már (a The Sweet Hand of the White Rose alkotása számos fesztiváldíjat bezsebelt), de például a Könnyek anyja című Argento-alkotás elkészítésében is segédkezett. Mostani produkciójának szereplői (az alkoholgőzös férfi, a lázadni már képtelen nő, a zaklatott 8 éves gyerek) legnagyobb félelmükkel kell, hogy szembenézzenek, amikor a havas erdőben lévő elszigetelt ház csendjét hatalmas üvöltés töri meg, és egy rémisztő rémálom veszi kezdetét.

Melini a forgatókönyvet is maga írta. Jelenleg az utómunkák zajlanak, Halloweenre szeretnének elkészülni vele. Mutatunk egy posztert és egy teasert. A film Facebook-oldala itt található.

 

Az-remake

A Stephen King-adaptáció új remake-jéről szóltunk már (főszereplő bejelentése itt, további nevek itt meg itt meg itt meg itt, kép itt). Kiderült, hogy az első rész 1989 nyarán fog játszódni, és a hét fiatal a városban rejtőzködő gonosszal küzd majd meg, aki gyerekekre vadászik, és legnagyobb félelmeiket fordítja ellenük. [Levente]

Marrowbone

J. A. Bayona, Az árvaház rendezője újabb produkcióval készül (rövid sztori itt). Új infó, hogy a The Witch főszereplője, Anya Taylor-Joy is csatlakozott a filmhez.

Danur

Awi Suryadi indonéz rendező legutóbb a Badoet gonosz bohócos thrillert készítette, jelenleg pedig a Danur horroron végzi a végső simításokat. Little Risa nagyon magányosan érzi magát. Apja külföldön dolgozik, anyja pedig hol munkájával, hol beteg nagymamájával törődik. A vakáció ideje alatt így egyedül marad a nagymami házában. Anyja még 8. születésnapját is elfelejti. Risa csak egy barátra vágyik, és kíván is magának egyet. Ahogy elfújja a gyertyát, egy kisfiú halk énekét hallja meg. Este három fiúval találkozik, úgy tűnik, hogy kívánsága valóra vált, és örömében még az sem érdekli, hogy anyja nem is látja őket. Viszont egy paranormális tevékenységet folytató személy felnyitja belső szemét, így Risa végre látja barátai valódi személyiségét. 9 évvel később a gyerekkori barátok újra feltűnnek a színen. [Koimbra]


Ha a Disqus fórumban spoilerezni szeretnél, így írd meg a szöveget:
A végén kiderül, hogy <spoiler>a seriff a tettes.</spoiler> Jó, mi?
Ügyelj, hogy ne gépeld el!
comments powered by Disqus
 
creepyshake.com logo
not under 18
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés