Horrorhíradó
2017.08.12 20:00
Lewis

It - Az

A Stephen King-mű új adaptációjáról is szóltunk már (főszereplő bejelentése itt, további nevek itt meg itt meg itt meg itt, képek itt meg itt meg itt meg itt meg itt meg itt meg itt meg itt meg itt meg itt meg itt meg itt meg itt meg itt meg itt, sztori egy mondatban itt, videó az egyik helyszínről és még egy kép itt, előzetes és egy jelenet szöveges tartalma itt, kulisszák mögötti képek és előzetes itt, szinkronos előzetes itt, még egy trailer itt, további képek itt, poszter itt, még egy előzetes itt, spanyol nyelvű tv-spot itt, további tv-spotok itt). Ismét egy tv-spotot mutatunk.

Magyarországi premier: szeptember 7. További infók a MozICom oldalán!

Anyám!

Darren Aronofsky pszichohorrorjának érkezéséről már szóltunk (szereplőinfók és sztori itt, az amerikai premier módosulása itt, teaser és plakát itt, a hazai premier módosulásának híre itt, előzetes és még egy plakát itt). Reméljük, hogy nem unjátok a plakátokat, ugyanis ismét hoztunk egyet.

Magyarországi premier: október 19. Forgalmazza az UIP-Duna Film.

 

Stranger Things (2. évad)

Jön a remek sorozat második évada (bejelentés és infók itt, szereplőinfók itt meg itt meg itt meg itt, vírusvideó itt, spoiler itt, kép és teaser itt, további infók és képek itt, még több szereplőinfó itt, premierdátum és poszter itt, előzetes itt). Kaptunk egy király, a Rémálom az Elm utcábant megidéző posztert.

 

The Walking Dead (8. évad)

Természetesen érkezik a 8. évad (két kép itt, előzetes itt, promóképek itt). Avi Nash (Barry, Szilícium-völgy) csatlakozott a stábhoz. Szerepe egyenlőre nem ismert, de sokan azt pletykálják, hogy a képregény 127. számában felbukkanó Siddiqet fogja alakítani.

A Walking Dead 8. évada október 23-án indul a Fox Magyarország műsorán.

The Vault

A misztikus fordulatot vevő bankrablásról szóló film érkezését már jeleztük (rendező kiléte, szereplőinfók, premierdátum, előzetes itt). Most egy rövid jelenetet mutatunk.

Mother Krampus

Michael Dougherty Krampusza után újabb karácsonyi rettegés érkezik. A James Klass (House on Elm Lake) által rendezett Mother Krampus egy másik karácsonyi démonra, a gyerekeket az ünnep idején elrabló Frau Perchtára fókuszál. A Claire-Marie Fox (Suicide Club), Faye Goodwin (Lucifer's Night) és Tony Manders (Fox Trap, Darker Shades of Elise) főszereplésével készült produkció november 7-én jelenik meg Blu-ray-en. Előzetes lent.

Cold Ground

A franciák is megcsinálták a maguk Blair Witch-ét: A Cold Ground című, '70-es években játszódó kézikamerás horrorban újságírók indulnak a svájci-francia határra, hogy utánajárjanak a rejtélyes marhacsonkításos eseteknek. Nemsokára - szokás szerint - beindul a futás és a sikítás. A főbb szerepekben: Gala Besson (Horsehead), Doug Rand (A szállító), Philip Schurer (Vénus noire). Írta és rendezte: Fabien Delage (La rage du Démon). Ehhez is van egy előzetesünk:


Ha a Disqus fórumban spoilerezni szeretnél, így írd meg a szöveget:
A végén kiderül, hogy <spoiler>a seriff a tettes.</spoiler> Jó, mi?
Ügyelj, hogy ne gépeld el!
comments powered by Disqus
 
creepyshake.com logo
not under 18
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés