A CreepyShake Halloween bulija A Pince készítőivel
2017.10.10 12:40
CreepyShake

BRÉKING! Nem akármilyen programban lehet részetek most. Halloweenkor személyesen is találkozhattok a Borzongás magazin, a magyar Fangoria papírra nyomott emlékművének főszerkesztőjével, Böjtös Gáborral és írócsapatával, akik egy kis meglepetéssel is készülnek nektek e jeles nap alkalmából. Annyit elárulhatunk, hogy lehetőségetek lesz a helyszínen megvásárolni a magazint, melynek október 30-ai megjelenéséről ide kattintva bővebben is olvashattok.

Egy horror rajongó az év minden egyes napján október 31-ét várja, hogy végre kiléphessen hétköznapi álcája mögül és megmutathassa, milyen is az igazi valója. Halloween várva várt ünnepe a sötétség gyermekeinek, és már az egész október telhet a tökfaragás, jelmezötletek, kreatív kézművesség és klasszikus horrorok újranézésének szellemében.

Ebben az évben A Pince készítőivel karöltve várunk Benneteket egy közös Halloween bulira, közönségtalálkozóra, melyre október 31-én, a FriendsOff (Erzsébet körút 20.) bárban kerül sor. Az esemény 19:00-kor veszi kezdetét és egészen a kósza lelkek megnyugvásáig tart. A FriendsOff jóvoltából italakciókkal tudunk nektek kedveskedni, valamint a kedvenc alkalmazásunk segítségével, Kahoot kvíz és jelmezverseny keretén belül értékes nyereményekért játszhattok. A nyeremények kapcsán szeretnénk köszönetet mondani támogatóinknak: Horrorlegendák – Az Élő Társasjáték, Nightmare in Budapest – Underground Fear és természetesen a The Basement/A Pince alkotóinak.

Lássuk hát milyen programokkal és nyereményekkel várunk benneteket ezen a borzongós éjszakán:

19:00: A CreepyShake Halloween – buli A Pince készítőivel kezdetét veszi

20:00: Horrorkvíz a Kahoot-tal

  • Az első helyezett Stephen King: AZ című regényét nyerheti el a 2017-es, egybekötött, kemény fedeles változatban, valamint 1 db, 4 főre szóló (14.000 FT.- értékű) Horrorlegendák - Hasfelmetsző Jack utalványt.
  • A második helyezett egy dupla lemezes, extrákkal teli DVD-t  Az ördögűző rendezői változatához, valamint  1 db páros belépőt, az Underground Fear jóvoltából
  • A harmadik helyezett 1 db páros belépővel, az Underground Fear jóvoltából, valamint egy The Walking Dead plakáttal (61x91,5 cm) lehet gazdagabb

21:00: Jelmezverseny

  • Az első helyezett Steven J. Schneider: 101 horrorfilm, amit látnod kell mielőtt meghalsz című horror útikalauzát nyerheti el, valamint 1 db, 4 főre szóló (12.000 FT.- értékű) Horrorlegendák - Drakula & Frankenstein utalványt
  • A második helyezett egy A Pince-The Basement Blu-Ray lemezt, illetve 1 db, 4 főre szóló (12.000 FT.- értékű) utalványt nyerhet, ami a Horrorlegendák – Drakula & Frankentsein szobájába szól
  • A harmadik helyezett egy egyéni készítésű American Horror Story antológiás bögrével lehet gazdagabb, valamint 1 db páros belépővel, az Underground Fear jóvoltából

21:30: Retroparty egészen reggel hatig a FriendsOff Dj-je közreműködésével.

A programok között a FriendsOff bár italakcióit és zenéit élvezhetitek, valamint szerkesztőségünkkel és A Pince készítőivel és a Borzongás magazin szerkesztőivel beszélgethettek. Tegyük ezt az éjszakát felejthetetlenné közösen!

Aki a mi eseményünkre jön, karszalagot fog kapni, így veheti majd igénybe a bárnál az italakciókat. Az este folyamán a CreepyShake Olvasói 290.- ért fogyaszthatják az Unicum, 400.- ért pedig a vodkanarancs ízét.

Fontos, hogy mindenki, aki érdeklődik, és aki megjelenne az eseményen, jelezzen nekünk vissza a Facebok eseményen - melynek linkjét itt találjátok – hogy tudjuk, mennyien jelennétek meg, így tudunk mindenki számára kényelmes helyszínt biztosítani, elegendő asztalfoglalással.

A mi látogatásainkról a Horrorlegendák Hasfelmetsző Jack, Drakula & Frankenstein szobájáról itt, az Underground Fear élményünkről pedig itt olvashattok.

Ha a Disqus fórumban spoilerezni szeretnél, így írd meg a szöveget:
A végén kiderül, hogy <spoiler>a seriff a tettes.</spoiler> Jó, mi?
Ügyelj, hogy ne gépeld el!
comments powered by Disqus
 
creepyshake.com logo
not under 18
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés